top of page

Vergaderen in
alle rust

Voor bedrijven

Het Verblijf is een oase in het groene Pajottenland, op enkele minuten rijden van de Brusselse ring. De hele hoeve werd ecologisch en bijna energie-neutraal verbouwd. Het is een ideale plek om creatief te vergaderen, complexe strategieën op te zetten, om lastige knopen door te hakken of… een succes te vieren.

 

We verwelkomen onze gasten met een ontbijtbuffetje, en bieden een huisgemaakte lichte lunch aan. Onze frisse-neus-wandeling brengt zo nodig in een half uurtje extra zuurstof en schoonheid in het verhaal. Of we bieden een yogasessie om even het hoofd leeg te maken.

Vergaderzaal
& break-out room

Het hart van ons (en dus jullie) huis is de Schuur: 90m²parket met vloerverwarming, en alle voorzieningen voor vergaderingen, seminaries, workshops, lichaamswerk ...

De lievelingsplek van vele groepen is de break-out-ruimte: de salon-bib, waar onze schapen zich al eens in het gesprek komen mengen. Of je wijkt uit naar de grote tafel in de eetkamer. Alle binnen en buitenruimtes lopen trouwens in mekaar over, wat extra dynamiek brengt.

 

Napraten kan onder de moeraseiken en lindes van de binnenkoer, of in de avondzon op het westerterras.

Een voornacht voor de trainer of een meerdaags seminarie? Onze 8 kamers zorgen voor alle comfort en rust. En ’s avonds laat je je verwennen in één van de vele restaurants in de omgeving.

Zalen & ruimtes
  • Je groep heeft exclusiviteit over alle ruimtes: schuur, salon-bib, eetkamer en binnenkoer

  • B&B *** met 8 kamers, single, twin of dubbel

Catering

Wij verwelkomen uw gasten met een onthaalbuffet (mini-viennoiserie, yoghurt, muesli, fruit, fruitsappen, verse koffie en thee)

Onze lunch is altijd vers bereid: soep van het seizoen, frisse groene sla en 3 verschillende broodjes of een quiche

In de namiddag een zoet tussendoortje.

Afscheidsdrink op aanvraag.

bottom of page